Go to top

Second opinion bij scheiding

Wij worden regelmatig ingeschakeld voor een second opinion in een zaak die bij een andere advocaat of mediator in behandeling is. Heb je ook behoefte aan een onafhankelijke blik? We kijken graag even met je mee!

Er zijn voor cliënten allerlei redenen om een second opinion aan te vragen. Wat ‘vers bloed’ om een vastgelopen proces weer in beweging te krijgen. Behoefte aan iemand die met een juridisch oog naar gemaakte afspraken kan kijken. En het kan natuurlijk ook gewoon voorkomen dat het niet (meer) klikt met je huidige advocaat of mediator.

Bij twijfel of voor een frisse blik

Met name in complexere zaken zijn er vaak meerdere scenario’s denkbaar die tot een beter eindresultaat kunnen leiden. Dus: wil je zekerheid over de gekozen strategie of werkwijze? Heb je behoefte aan onze frisse blik op de materie? Neem dan vooral contact op voor een second opinion!

Veelgestelde vragen:

  • Ik twijfel over de manier waarop de alimentatie is berekend. Kunnen jullie dit nog eens narekenen?
  • Ben ik wel volledig geïnformeerd over de juridische gevolgen van gemaakte afspraken?
  • Mijn partner wil mediation, maar ik overweeg om voor de zekerheid ook een eigen advocaat in te schakelen. Kunnen jullie mij hierover adviseren?

Als je te maken krijgt met een scheiding, komen er in korte tijd veel vragen op je af. Wij beantwoorden deze vragen graag tijdens een oriënterend consult.