Go to top

Partner van accountants

I AM als samenwerkingspartner

Als een klant gaat scheiden, ben jij de eerste adviseur die het hoort. Vaak krijg je als trusted advisor ook de vraag of je nog een goede echtscheidingsadvocaat of -mediator kent. Dan is het fijn als je kunt doorverwijzen naar een kantoor dat jij vertrouwt, en waar je klant uitstekende service ontvangt van echte specialisten.

I AM Familierecht is een advocatenkantoor in Den Bosch, dat zich exclusief richt op familierecht, echtscheiding en mediation. We staan voornamelijk ondernemers en hun ex-partners bij. We zijn persoonlijk betrokken, maar zorgen er ook voor dat de klant door kan met ondernemen. Soms kan dit alleen maar met een stevige aanpak, maar meestal lukt het ook om in goed onderling overleg die ruimte te creƫren.

Optimale samenwerking

Al vanaf de start van ons kantoor werken we nauw samen met verschillende accountantskantoren. Het voordeel van een vaste samenwerking is dat wij aan een half woord genoeg hebben, terwijl jij erop kunt vertrouwen dat ook bij ons het belang van jouw klant centraal staat.

Heeft jouw kantoor zelf juristen in dienst? Dan werken wij vanuit ons specialisme graag samen om tot een goed resultaat te komen.

 

“Het prettige van de samenwerking is dat de belangen van onze relaties niet uit het oog verloren worden. Daarom werken wij nauw samen met I AM.” Joost, RA accountant

 

Waar kunnen we jouw klanten mee helpen?

We kunnen jouw klant en zijn of haar (ex-)partner begeleiden tijdens een mediation of overlegscheiding. Wij zijn ervaren mediators en aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Mediators federatie Nederland (MfN) en de Vereniging voor Collaborative Professionals (VvCP).

Mocht mediation niet (meer) mogelijk zijn, dan kunnen we jouw klanten ook bijstaan met advies en procedures over:

  • scheiden (ook internationale scheidingen)
  • het (her)berekenen van alimentatie
  • het ouderschapsplan
  • zorgregelingen en gezag
  • co-ouderschap

Kennismaken?

Vind je het leuk om eens vrijblijvend kennis te maken? Dat kan. We komen graag een keer langs.

Leeghwaterlaan 50d, 5223 BA, Den Bosch

073 – 844 05 00