Go to top

Partner van advocaten

I AM als samenwerkingspartner

Als een cliënt gaat scheiden, wendt hij zich vaak tot zijn trusted advisor. Jou dus. Dan wil je hem verder kunnen helpen. Maar misschien doet je kantoor geen familierecht, of heb je een tegenstrijdig belang. Dan is het fijn als je kunt doorverwijzen naar een gespecialiseerd kantoor dat jij vertrouwt.

I AM Familierecht is een boetiekkantoor in Den Bosch, dat zich exclusief richt op familierecht, echtscheiding en mediation. We staan voornamelijk ondernemers en hun ex-partners bij. We begrijpen als geen ander dat een ondernemer verder wil, zowel privé als zakelijk. Daarom zijn we persoonlijk betrokken en zorgen we ervoor dat de klant door kan met ondernemen. Soms kan dit alleen maar met een stevige aanpak, maar meestal lukt ook om in goed onderling overleg die ruimte te creëren.

Optimale samenwerking

Al vanaf onze start werken we nauw samen met andere advocatenkantoren. Met onze ruime ervaring als familierechtadvocaat beschikken we over alle benodigde kennis van het huwelijksvermogensrecht. Bovendien hebben we een kritisch vermogen ontwikkeld op terreinen als bedrijfswaardering, het analyseren van jaarstukken en de fiscale gevolgen van een echtscheiding. Wij zijn daardoor ook een volwaardige gesprekspartner voor accountants en (fiscaal) adviseurs.

 

Het is fijn om cliënten te kunnen doorverwijzen naar familierechtadvocaten die werken op dezelfde manier als wijzelf: snel, toegankelijk, in duidelijke taal en met oog voor de zakelijke aspecten.”

Jurgen van Asten, advocaat ondernemingsrecht bij Blue Legal

 

Waar kunnen we jouw cliënten mee helpen?

We kunnen jouw cliënten bijstaan met advies en procedures over:

  • scheiden en onderneming (ook internationale scheidingen)
  • afwikkeling of wijziging huwelijkse voorwaarden
  • (her)berekening van alimentatie
  • ouderschapsplan

We kunnen jouw cliënt en zijn of haar (ex-)partner uiteraard ook bijstaan tijdens een mediation of overlegscheiding. We zijn zowel aangesloten bij de vFAS en de MfN als bij de VvCP. Daarnaast zijn we allebei EFT-mediator.

Kennismaken?

Vind je het leuk om eens vrijblijvend kennis te maken? Dat kan. We komen graag een keer langs.

Leeghwaterlaan 50d, 5223 BA, Den Bosch

073 – 844 05 00