Go to top

Partner van EFT-therapeuten

Als het toch niet lukt

EFT relatietherapie is een krachtige en vaak succesvolle methode om relaties te versterken en relatieproblemen op te lossen. Maar ook met deze vorm van therapie lukt het helaas niet altijd om de verbinding volledig te herstellen.

Als cliënten er op enig moment voor kiezen om uit elkaar te gaan, is het voor jou als therapeut fijn als je ze kunt doorverwijzen naar een ervaren EFT scheidingsmediator. Daarmee wordt voorkomen dat zij vervallen in oude patronen en de verhoudingen weer verharden.

I AM als samenwerkingspartner

I AM Familierecht is een advocatenkantoor in Den Bosch, dat zich exclusief richt op familierecht, mediation en echtscheiding. Al vanaf de start van ons kantoor werken we samen met verschillende relatietherapeuten, waaronder EFT-therapeuten.

Vanuit die ervaring hebben we gemerkt dat een warme overdracht vanuit de EFT relatietherapeut naar de EFT scheidingsmediator kan bijdragen aan een zachte landing voor cliënten en een scheiding zonder schade.

“Het besluit om uit elkaar te gaan brengt vaak een soort paniek met zich mee. Hoe gaan we ontvlechten? En lukt dat wel met dezelfde zachtheid en hetzelfde respect als tijdens de therapie? Dan is het heel fijn om door te kunnen verwijzen naar een EFT mediator. Ik weet dat mijn cliënten bij I AM Familierecht in goede handen zijn.”
Chantal van Aarle, EFT relatietherapeut

Waar kunnen we jouw cliënten mee helpen?

Met allebei meer dan 20 jaar ervaring binnen het familierecht zijn wij ervaren mediators. We hebben allebei de opleiding tot EFT mediator afgerond. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Mediators federatie Nederland (MfN) en de Vereniging voor Collaborative Professionals (VvCP).

Lees ook: Over EFT relatietherapie & EFT Scheidingsmediation

Mocht mediation geen optie meer zijn, dan kunnen we een van de partners ook bijstaan in een procedure. Ook dan komen de EFT technieken en interventies goed van pas.

Kennismaken?

Vind je het leuk om eens vrijblijvend kennis te maken? Dat kan. We komen graag een keer langs.

Leeghwaterlaan 50d, 5223 BA, Den Bosch

073 – 844 05 00